zynlAkts stats

6

apps reviewed

3.17

average rating
Reviews by zynlAkts - 6
  • Tin Roof Sound
    It's a pretty good app and it cost every penny exactly.. But howewer the app has not the same or similar rain sounds with the web site.. There should be "the tin roof" rain sound i think.. Then it will be awesome and got the five stars from me.. Keep raining guys..
    zynlAkts over 9 years ago
  • Çok gerekli değil..
    Çok da faydalı bi uygulama olduğu söylenemez.. Özellikle uçak bileti açısından işlevsiz.. Bu konuda "Enuygun" uygulamasından iyisini görmedim henüz..
    zynlAkts almost 10 years ago
  • Güzel ama geliştirilmeli..
    Oyun güzel ancak geliştirilebilir pek çok yanı var.. Haritalar çok sınırlı, her bölümde aynı yollardan gidiyorsunuz.. Yakıt sorunu var biraz, her istasyona uğramak gerekmemeli ve bu kadar çabuk bitmemeli yakıt.. En önemlisi bi amacı yok.. Bölümleri geçiyorsunuz hepsi bu.. Yine de saklamayıp, tüm bölümleri satın aldım ve sevdim.. Benim gibi simülasyon oyunlarını sevenler için tatmin edici..
    zynlAkts over 9 years ago
  • Başarılı
    Amacına yeterince uygun bi aplikasyon.. Pek çok benzeri gibi.. Kişisel çalma listesi yapmak da mümkün olsa daha iyi olacaktır..
    zynlAkts almost 10 years ago
  • Tavsiye ederim ancak!..
    Çok keyifli tavsiye ederim ancak her seferinde en baştan başlamamak için tam sürümü indirmenizi (yani elinizi cebinize atmanızı:) istiyo.. Denemeye değer.. İyi eğlenceler.. Toplarınız bol olsun.. :)
    zynlAkts about 10 years ago