VMehmet stats

6

apps reviewed

2.33

average rating
Reviews by VMehmet - 6
  • Faydalı
    Çalışmama sorununu kısa sürede giderdiler. Faydalı ve zengin içerikli eğitimler içeriyor. Tavsiye ederim. By VMehmet
    VMehmet almost 11 years ago
  • Eğitici ve sürükleyici
    4 ve 7 yaşlarındaki çocuklarım bu uygulamalara bayılıyor, ellerinden düşürmüyorlar. Bu yaşlardaki çocukların dikkatini uzun süre bu uygulamalara toplayabilmeleri büyük bir başarı. Aynı zamanda öğrendiklerini kalıcı belleklerine kolay aktarabildiklerini görmek ayrı bir öğretim başarısı olarak öne çıkıyor.
    VMehmet over 10 years ago
  • Beğenmedim
    Bedava dahi verseler hiçbir işe yaramıyor. Telaffuz dahi iyi değil.
    VMehmet almost 11 years ago
  • Mr
    Arkadaşlar, bir pazarlama çakallığı yapıyorlar. Programı 3,99 TL' ye aldığınızı sanıyorsunuz ama tüm harfleri ve hayvan çiftliği oyunu için Pro versiyonuna 6,99 TL ödemeniz isteniyor. Bunu da programi kulanmaya başladıktan sonra anlıyorsunuz. Ben açıkçası kazıklandığımı hissettim. Hakkımı helal etmiyorum. Paramı geri istiyorum. Programı değerlendirecek olursam, çok fazla başarılı değil, çünkü çizgi çalışması yok, hece çalışması yok, harfleri farklı kelime örnekleriyle çalışma imkanı yok, son olarak bazı harflerde mesela r harfinde ufak yazım hatasını bile kabul etmiyor, ancak bu harfleri çocuklar yazacak. Yüzde yüz başarı beklemek doğru değil.
    VMehmet about 11 years ago
  • Satınalmama rağmen kitap yok
    Merhaba, benim de karşılaştığım ve aşağıda detaylarını vermiş olduğum sorun 'Geri Yükle' yerine 'Satın Al' seçeneği kullanılarak çözülebiliyor. Bu seçenek ile tekrar satın alma yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Sistem size ileriki adımlarda 'Geri Yükle' seçeneği sunuyor. Yardımlarından dolayı Zambak ve Kaynak yayınları yetkililerine teşekkür ediyorum. Mehmet Vurat 04 Kasım 2014 ___________________________________________ Sayın yetkili, Benzer mesajı yorumlarda görmeme rağmen geçen iki ay içinde sorun düzeltilmiştir diye düşündüm. Ancak sorun düzeltilmemiş. Çünkü kredi kartımdan satınalma tutarı çekildiği halde kitap hazırlanıyor şeklinde mesaj çıkıyor, tabii ki öncesinde önce satınalma yapmalısınız diyor. Lütfen bu sorunu düzeltir misiniz. Mehmet Vurat
    VMehmet over 9 years ago