Stewie_gr stats

5

apps reviewed

2.0

average rating
Reviews by Stewie_gr - 5
  • Enormt seg
    Förutom den gräsliga uppdateringen av news feeden, som jag förgäves försöker vänja mig vid, är appen extremt långsam. Inte ens via wifi när jag är hemma går det fortare än när man sitter på tunnelbanan på 3G-uppkoppling. Den här appen är just nu bara en plåga att använda.
    Stewie_gr over 12 years ago
  • Från utmärkt till oanvändbar
    Ni lyckades totalt förstöra en app som tidigare funkade utmärkt, var överskådlig och som jag använde flera gånger per dag. Nu är den helt oanvändbar och likt många andra recensenter kommer jag inte använda den eller läsa era nyheter förrän ni har fixat den här katastrofen till app. Gör om gör rätt.
    Stewie_gr almost 11 years ago
  • Fixa buggen, tack
    Som föregående talare sagt funkar inte sökningar längre, därför är appen just nu tämligen värdelös. Fixa buggen i en uppdatering nu!
    Stewie_gr over 13 years ago
  • Kraschar!
    Jag tycker att appen som helhet är väldigt bra, men det är länge sedan den uppdaterades och jag upplever flera krascher. Jag får framförallt krascher när man växlar filtrering i svamplistan. Lite kärlek från utvecklaren skulle behövas för den här appen.
    Stewie_gr over 9 years ago
  • Bra, men behöver iOS4-uppdatering
    Överlag en väldigt bra app, men en uppdatering för iOS 4 måste komma så man kan multitaska. Nu går den tillbaka till startskärmen när man växlat över till något annat program temporärt och man sedan går tillbaka. Jag vill kunna stanna kvar i den artikel/sida jag höll på att läsa. Det måste väl gå att fixa?
    Stewie_gr over 13 years ago