Starrrzz stats

14

apps reviewed

2.29

average rating
Reviews by Starrrzz - 14
  • Erg leuk, maar nieuwe update hard nodig!
    Het spel komt al weken niet verder dan "voorbereiden" . Wanneer komt er een nieuwe update?! Ook kleine aanpassingen zoals een bevestiging als je per ongeluk bommetjes of kleuren aanraakt en je ze onbedoeld koopt. En meer woorden, want als je een woord voor meerdere muntjes koopt krijg je telkens dezelfde. Al met al een leuk spel om met vrienden te doen!
    Starrrzz about 11 years ago
  • Erg verslavend spel.
    Super verslavend spel! Wat me wel handig lijkt is de mogelijkheid om je buren iets te kunnen vragen in de vorm van een berichtje/chat en dat je kunt zien wie je boederij heeft ge-like'd. En het mag ook wel iets makkelijker worden om aan die dollars te komen. Verder ga zo door! Mijn id: CKCFIFA en als je me toevoegt ook graag like'en pretty pleasssse!
    Starrrzz over 10 years ago
  • Leuk idee
    Je hebt een startkapitaal van 50 munten? Als je vast zit kun je voor 8 munten hints kopen maar daar heb je helemaal niks aan. Dan kun je na de gekochte hint voor 18 munten een advies kopen of na dat advies voor nog meer geld de oplossing. Dan is je geld ver op en kun je het spel weggooien als je bij een volgende kamer weer vastloopt.
    Starrrzz about 11 years ago
  • Start niet eens op!
    App sluit direct na een paar seconden. downloaden is dus niet de moeite waard.
    Starrrzz over 11 years ago
  • Gratis versie niet geschikt voor kleine kinderen.
    Alleen de versie met 40 kaartjes is gratis beschikbaar. Voor de andere moet je betalen.
    Starrrzz over 11 years ago