Simssss stats

6

apps reviewed

2.83

average rating
Reviews by Simssss - 6
  • Leuk!
    Mooi spel, beetje traag maar ok! Nu nog in het Nederlands zou helemaal leuk zijn..
    Simssss about 12 years ago
  • Foto's contactpersonen verwisseld
    Na de laatste update en synchronisatie zijn alle (linkedin) foto's van mijn contactpersonen op mijn iPhone door elkaar gegooid en verwisseld. Bij de verkeerde personen staat nu dus een verkeerde foto! Help!
    Simssss about 12 years ago
  • Superapp maar wel een paar verbeterpunten
    Als ik op de iphone5 een declaratie wil invoeren kan ik kiezen uit aantal of kilometers. Van 'aantal' kunnen jullie beter 'kosten' maken. Graag willen we ook de mogelijkheid om bepaalde opties uit te zetten: verlofaanvragen. Ook priveadressen van medewerkers zou afgeschermd moeten kunnen worden.
    Simssss almost 11 years ago
  • I love Greetz, handige app
    Fantastisch concept en gebruik graag de app op m'n iPhone. Zou mooi zijn als de tekstgrootte en lettertype ook aan te passen is! Dat kan nu niet. Verder zou ik een kaart die ik net gemaakt heb graag willen kunnen 'hergebruiken' (beetje aanpassen en naar iemand anders sturen). Nu kan je wel een tweede adres toevoegen maar niet de kaart veranderen. Nog een mooi idee (ik geef ze gewoon weg): 'fotoboekje' van meerdere pagina's kunnen versturen (eigenlijk zie ik een gewone kaart voor me met meerdere pagina's). Of een harmonica-afdruk. Superleuk om bv aan opa en oma te sturen met foto's van de kleinkinderen..
    Simssss over 9 years ago
  • Maak de app geschikt voor bedrijven
    Wij gebruiken yellowbrick om alle medewerkers te laten parkeren, de app laat dus alle transponderkaarten van alle medewerkers zien. Dan kan er snel wat mis gaan! Een autorisatie zou dus handig zijn! Zodat je alleen je eigen transponderkaart kan zien. Dan kan je niet per ongeluk op de kaart van een ander inloggen. Misschien te realiseren met het telefoonnummer dat gekoppeld is aan de kaart?
    Simssss about 12 years ago