Sander Smits stats

4

apps reviewed

4.5

average rating
Reviews by Sander Smits - 4
  • Werkt voor mij!
    Eigenlijk vrijwel precies wat ik zocht. Je kunt zelf vragen toevoegen. Het enige wat ik mis is een bepaalde intelligentie, zodat het programma 'doorvraagt' op mijn antwoorden, maar kan me voorstellen dat dit niet zo eenvoudig te maken is. Afgezien van dat, prima voor mij!
    Sander Smits almost 12 years ago
  • Bijna perfect!
    Precies wat ik zocht om intervallen te trainen op de fiets. Verbeterpunten: 1) pauzes kunnen zetten tussen sets en niet na iedere set (ook de laatste). 2) mogelijkheid om meer matrices op te slaan (nu 2). 3) mogelijkheid om te resetten zonder de app af te hoeven sluiten.
    Sander Smits almost 13 years ago
  • Nice and simple user interface
    Came across this app while looking for an app that can scan URLs and email addresses from paper and open up the appropriate application (browser or mail client). Would be great to have that functionality as well.
    Sander Smits over 11 years ago
  • Uitstekend voor een papierloze administratie
    In combinatie met een scanner (ik heb een Fujitsu ScanSnap S510M) is dit een prima oplossing om al je belangrijke formulieren op te slaan én weer terug te vinden. Met name het terugvinden vond ik bij andere oplossingen niet zo handig als bij dit programma. Zorg wel voor een goeie backup, als je volledig papierloos gaat en het om echt belangrijke papieren gaat, maar dat spreekt eigenlijk voor zich. Backup zit trouwens ook ingebouwd.
    Sander Smits over 13 years ago