PuckDeDag stats

13

apps reviewed

2.77

average rating
Reviews by PuckDeDag - 13
  • Prima
    Clean and crisp. Leuk om via Bluetooth te boter-kaas-en-eieren bijvoorbeeld. Doet precies wat het zegt te doen.
    PuckDeDag over 13 years ago
  • No nonsense
    Eindelijk een no nonsense fotobewerkingapp die gewoon doet wat je wilt: croppen, tint en belichting aanpassen met simpele duimbewegingen en.... zonder reclame of steeds wisselen van app! Thanks Adobe, voor het maken van een app die eigenlijk native zou moeten zijn op de 'alleskunnende iPhone'. Omdat het ook nog eens gratis is: vijf sterren. Tip: herhaal het lichter maken van je foto een paar keer en zie wat voor details Adobe wel niet weet te vinden in jouw donkere (voorheen noemde je die 'mislukte') foto's.
    PuckDeDag over 14 years ago
  • Hiervoor betaal ik belasting
    Deze app is een voorbeeld van uitstekend besteed overheidsgeld. Door deze app kan ik alle mooie programma's die door NPO worden gemaakt overal zien. Omdat alles altijd beter kan: - Als ik tijdens een uitzending uit de app ga en even wegblijf crasht de app wanneer je deze weer opent (tijdcode probleem?) - De beloofde oudere afleveringen kan ik bijna nooit vinden Verder: keep up the good work NPO!
    PuckDeDag about 13 years ago
  • Kan veel handiger
    Helaas is het niet mogelijk je eigen biedingen te volgen. Jammer, want juist als je onderweg bent is dat wat je het liefst wilt weten. Ander minpunt is dat de app je zoekvoorkeuren niet onthoud: die moet je weer opnieuw bepalen als je een ander woord intoetst (bijvoorbeeld als je zoekt op oma fiets en daarna omafiets).
    PuckDeDag over 11 years ago
  • Wauw
    Ik heb zo'n duizend nummers. Het 'syncen' duurde bij mij via wifi hooguit drie minuten, 550 nummers werden herkend. Ik luister nu naar playlists waar ik eerder van droomde: steeds precies waar ik op dit moment zin in heb :-)) petje af hoor
    PuckDeDag over 14 years ago