Nico_1970 stats

15

apps reviewed

1.6

average rating
Reviews by Nico_1970 - 15
  • Wanneer komt een update?
    Deze versie crasht erg vaak, duurt lang bij opstarten, data ophalen duurt lang en als je reageert bij foto A dan komt het bij foto B te staan. Erg vervelend door bovenaan voorgestelde vrienden te hebben, vooral als het iemand is waar je geen facebook vriend wil worden.
    Nico_1970 over 12 years ago
  • Nog even aan werken
    Ik ga niet 100km of meer rijden voor een geldautomaat. Ik weet zeker dat er een dichter bij staat. Waar is deze app eigenlijk voor? Verder is de informatie verouderd. Restaurants die al meer dan 2 jaar failliet zijn, worden aangeraden? Uhm..
    Nico_1970 almost 13 years ago
  • Leuke app
    Leuke app, wel wat reclame in verwerkt. Paar effecten voor het aanpassen van de foto's gratis, meeste apart erbij te koop. Om foto's in een framepje te zetten werkt gewoon goed.
    Nico_1970 almost 11 years ago
  • Niet overzichtelijk
    Vorige versie was veel overzichtelijker. Deze versie is dat dus niet en eigenlijk ook best wel saai vorm gegeven t.o.v. de vorige. Ik zou voortaan eerst eens zelf testen voordat ik een nieuwe versie wordt gelanceerd. Eerlijk gezegd: voorheen keek ik geregeld op deze app. De laatste tijd zelden. Ik las zojuist de andere recensies en denk dat er werk aan de winkel is. Succes!
    Nico_1970 over 10 years ago
  • Handleiding?
    Sorry hoor, app ziet er flitsend uit, maar... Hoe werkt het eigenlijk? Niet erg ergonomisch...
    Nico_1970 about 11 years ago