Mr.RAH stats

5

apps reviewed

1.8

average rating
Reviews by Mr.RAH - 5
  • Dritbra spill, pissig tilverker
    Et fantastisk bra spill men får en stjerne pga av at dette er laget på andres ideer i tillegg til at om du vil spille dette ofte så MÅ du betale da det tar én time å få en runde. Akkurat DET får meg til å ikke bruke en eneste krone på dette.
    Mr.RAH over 11 years ago
  • "Helt ok"
    Har fungert fint så lenge jeg kan huske. Men nå begynner dritten å komme opp i 8.129.32-nte oppdatering og d nye blir borte etter få dager bare for å få ny dritt tillagt. Nei zynga, dere har driti dere ut, for en god stund siden. Skal loose alle $ jeg har så er både det og Facebook borte..
    Mr.RAH about 11 years ago
  • Hehe
    Enda en app som funker av og til.. Ja, den er gratis men det må da gå fint å gi ut noe som duger..? Skal sies at NÅR den funker så er den tjapp og fin. Men en gang hver 2. uke er jo en hån mot "brukere"...
    Mr.RAH over 10 years ago
  • Så mye syt..
    Får ikke 6 stjerner pga at appen ikke lager frokost og bytter bleie på ungen min. Dere som sier at alle andre banker er så utrooolig mye bedre. BYTT BANK LR SLUTT Å SYT!!!
    Mr.RAH over 12 years ago
  • Helt utrolig rævva.
    Skjønner ikke at det går an å gjøre en app så mye værre enn hva den var før. Dette blir jo bare sykt.. Hvem har nordea klart å betale penger for å lage og oppdatere denne appen? At det i det hele og det store er mulig å lage noe så rævva er for meg en gåte. Starter appen og logger inn bare for å havne på en side for tre alternative innlogginger som ikke fungerer. Så mye for "dont change a working product"... Shame on you!!!!!!!!!!
    Mr.RAH over 9 years ago