MirretjeK stats

21

apps reviewed

3.81

average rating
Reviews by MirretjeK - 21
  • De beste app
    Iedere dag, vrijwel ieder moment dragen we onze telefoon bij ons. Geen sms-je mogen we missen, geen berichtje vergeten. Deze app bied dus dat we ons iedere dag en ieder moment kunnen bezinnen, in Gods woord. Daarom beveel ik deze app aan iedereen aan.
    MirretjeK over 12 years ago
  • Superapp
    Superapp
    MirretjeK almost 10 years ago
  • Drama!
    Hij gooit verslagen door elkaar. Verwijderde items worden toch gewoon weergegeven in nieuwsoverzicht. Nog veel aan te sleutelen. Sinds de laatste update zie ik meer achteruitgang dan vooruitgang.
    MirretjeK over 11 years ago
  • Maakt geen bleutooth verbinding meer!
    Ik heb de targetwwegschaal een jaar heel fijn gebruikt in combinatie met de app. 18 kg afgevallen. De app werkt stimulerend en motiverend. Totdat.... er een update was die ervoor zorgde dat de bleutooth verbinding niet meer werkt.... App-makers: zorg dat dit in orde komt want dit kun je echt NIET (!!) maken bij zo'n dure weegschaal!! Dacht dat ik de enige was die er problemen mee had, maar toen ik het probleem in een zoekmachine op internet tikte bleek dat ik verre (!) van de enige was met dit probleem. Dus maakt dit in heel snel in orde mocht men nog target scales willen verkopen!! (Gezien de enorme rijen negatieve recensies door dit euvel, op internet...)
    MirretjeK over 9 years ago
  • Superhandig!
    Deze app zorgt ervoor dat ik ten alle tijde beschikt over de mogelijkheid om adressen en telefoonnummers op te zoeken! Aanrader!
    MirretjeK about 13 years ago