Magnuswilen stats

6

apps reviewed

2.17

average rating
Reviews by Magnuswilen - 6
  • Lite för segt.
    Spelet har ett för långsamt tempo för att jag ska tycka det är skojigt... Och det är ganska svårt att misslyckas. Utmaningen är för låg, därför blir betyget också lågt. Faktiskt det enda spelet från Sunflat som jag blivit besviken på.
    Magnuswilen over 12 years ago
  • Värdelös.
    Startar appen, skärmen blir vit och sen händer inget mer än att den laddar.
    Magnuswilen almost 12 years ago
  • Jättesnygg
    Designen är underbart snygg och enkel. Men det är ändå enklare att bara skriva listan på ett papper, eller i anteckningsappen.
    Magnuswilen almost 10 years ago
  • Totally useless
    The app crashes as soon as you try to add files to convert. It looked like a percect audio converter, tiny, cheap and not complicated at all. Too bad it had that one, tiny problem: It did not work.
    Magnuswilen over 10 years ago
  • Besviken...
    Hade ganska höga förväntningar, men detta var mina sämst spenderade 109 kronor på mycket länge... Programmet fryser när man försöker scrolla genom videofilerna, rullgardinsmenyerna fungerar inte (när man klickar på dem dyker de upp i en sekund och försvinner sedan), det är omöjligt att justera någonting i videofilen så som upplösning eller bildförhållande, den färdiga filmfilen hackar och blinkar konstigt, det sägs att programmet ska kunna konvertera flera filer efter varandra vilket inte är sant... Jag kan inte förstå hur dessa simpla saker som fattas fattas, ej heller att så barnsliga problem finns i programmet som det gör. Detta var mitt första riktiga köp på App Store, kommer knappast köpa något mer här.
    Magnuswilen over 10 years ago