Mae001 stats

8

apps reviewed

2.75

average rating
Reviews by Mae001 - 8
  • Kan niet printen; geen IOS8-ondersteuning?
    Ik kan op mijn iPadAir2 niet printen. De app heeft ook nog geen IOS8 ondersteuning. Samsung, los dit aub snel op! De printer was duur genoeg, dus een werkende app mag ik toch wel verwachten! Echt rampzalig, om niet te kunnen printen en scannen van m'n iPad?
    Mae001 over 9 years ago
  • Was goed, is nu slecht!
    De app werkte goed, TOT de laatste 2 updates voor IOS7. Zag ik eerst alle ingevoerde gegevens van een account (zoals het hoort); nu zie ik alleen nog maar naam en wachtwoord van bepaalde accounts. Met name van bank- en creditcardaccounts. Support heeft toegegeven dat het een bug is. maar die bug is nu, 4-6 week later, nog steeds niet verholpen!!! Dat vind ik erg slecht en teleurstellend.
    Mae001 almost 10 years ago
  • Super!
    Super app
    Mae001 about 11 years ago
  • Goede app; nu nog graag IOS universeel
    Hele fijne app, vooral omdat ie multi-platform is en zich er niet aan stoort of je 'm op een telefoon of tablet zet! Dit itt Whatsap. Graag nog wel universeel voor IOS, zodat ie ook fijn op de iPad te gebruiken is.
    Mae001 over 10 years ago
  • Top app!
    Geweldig. Er zijn natuurlijk nog wel verbeterpunten, zoals airplay-ondersteuning, afspelen-in optie, nauwkeuriger volumeregeling, op afstand (dus buitenshuis) bedienbaar, enz. Maar verder geweldige app. Nog nooit zo makkelijk alle muziek op mijn NAS ontsloten! Gezien de inspanningen van Sonos heb ik alle vertrouwen in de toekomst van de app!
    Mae001 almost 10 years ago