Kan ikke stats

15

apps reviewed

1.93

average rating
Reviews by Kan ikke - 15
  • Toppen af poppen
    Det dur det her. 3 stjerner og de er vel fortjente, skulle der ændres lidt i denne app, ville det være rat om man kunne downloade et par film og tage med på farten. Vedr. børnefilm skulle det være mulig at vælge dansk tale på alle film. Men kom de ting på plads er jeg fast kunde, og gir så alle 5 stjerner. Perfekt app, godt gået!
    Kan ikke over 11 years ago
  • Apple tv
    2012-06-09 ja det AirPlay kører så ikke helt endnu, der går bare lidt længer tid, inden den går i sort, vi går lige ned på tre stjerner. 2012-06-09: idag kommer så en opdatering til mit Apple tv. Nu se det sku ud til det lykkes for Apple. Nu er det så vist ved at være rimelig at de for et par stjerner mere. Nej de får sku 4 ialt. 2012-06-01 ja så er jeg tilbage. Til den herre der skriver at en ny route kan løse problemet, gid han skrev hvilken route der skal til. Den jeg har er et år gammel, men vis det løser problemet, så handler jeg gerne en ny. Apple kunne så godt ha sagt der skal en speciel route til. 2012-05-16 nu har jeg så fået opdateret min ipad2, der stod at dette ville afhjælpe visse problem med airplay. Men nej nej nej airplay ikonet forsvinder stadig, man kan så få det frem igen ved at restarte ipad'en. Hvad det for noget lort apple laver. iPad, Appletv, og air play. Det er bare ikke godt nok. Skal med jævne mellemrum, genstarte både iPad og Apple tv. Syntes det er tarvelig at sende et produkt på markedet inden det er færdig, og testet. Få det fikset, og i skal se stjerner herfra. 24/04-2012 Sidder man og ser en film fra viaplay, falder den pludselig ud. Og man skal til at genstarte, enten iPad eller Apple tv. Sidst var efter ca. En time.
    Kan ikke almost 12 years ago
  • Perfekt
    Perfekt, perfekt, perfekt. Den/de personer der har lavet denne app, bør ha mere i løn. For satan det er godt gået. Tusind tak skal i ha!
    Kan ikke almost 12 years ago
  • Clausen
    Det var dog en elendig opdatering, nu fylder et indslag en hel side. Det er sku da helt hen i vejret, og gør det jo ikke ligefrem mere overskuelig.
    Kan ikke over 11 years ago
  • Trc
    AirPlay virker ikke, og nogle udsendelser starter ikke. Gider snart ikke bøvle i det AirPlay mere. Ikonet forsvinder, og der er kun en måde at få det frem igen. Så siger BBC vel at det er apple's problem. BBC søg dog for at for ikonet tændt, uanset hvem der har slukket det.
    Kan ikke almost 12 years ago