Jiri K. stats

60

apps reviewed

3.23

average rating
Reviews by Jiri K. - 60
  • bída
    V každé větě minimálně jedna chyba, občas proložená anglickým slovem. Snažil sem se mluvit spisovně česky a správně artikulovat.
    Jiri K. almost 12 years ago
  • ?
    přesně tak. systém nákupů nitra tuhle hru úplně shazuje. když dotoho započítám grafiku a hratelnost vychází mi nula bodů..
    Jiri K. about 12 years ago
  • boocheck
    Co to jako má být? Na iPhone v landscapu to dokáže zobrazit jen šest řádků textu?! Mám pak pocit, že si čtu básničky místo románu...
    Jiri K. over 11 years ago
  • Byla by dobrá
    Asi by to byla zábavná hra, ale totálně ji shazuje systém povolenek a upgradů. Oboje si můžete koupit + si ještě můžete koupit nějaký peníze ve hře. To znamená dát si pár velmi krátkých jízd a čekat až se doplní povolenky, nebo si je koupit. Platit za několik věcí abych si vylepšil trošku autíčko a pak si dal pár 7 vteřinových jízd fakt nebudu. Za nenasytnost dávám jen 2 hvězdy.
    Jiri K. almost 12 years ago
  • Hnus
    Zdá se mi to nepřehledné. Když chci podcast jenom stahnout, začne se rovnou streamovat. Ty co se mi podařilo stáhnout sami zase zmizeli. Občas mi aplikace spadne. Jednou dokonce zamrzla a asi 5 minut mi nešlo telefon vypnout ani restartovat. Dost mizerná aplikace.
    Jiri K. over 11 years ago