G149 stats

5

apps reviewed

3.0

average rating
Reviews by G149 - 5
  • Mooie app maar kan nog beter!
    Het invoeren van de uren werkt prima. Alleen de export kan nog veel handiger en uitgebreider. Ik wil aan het eind van de week of maand een uitdraai van alle uren. Nu moet ik eerst alle klanten stuk voor stuk aanvinken om mee te nemen in de uitdraai van een bepaalde periode. Ik wil gewoon een periode aangeven, waarna alle uren in die periode automatisch meegaan! Ik ga toch niet voor een export eerst weer zoeken welke klanten en projecten daar ook alweer in voor komen?!? Nog een wens: graag in de kilometerregistratie de optie om km-stand aan het begin en aan het eind in te voeren. En dan automatisch de kilometers uitrekenen. Ik wil dag ook achteraf kunnen doen ipv op gps. (Spiek eens bij de app Easy Rit Registratie.... Die werkt super! Een combi van beide zou helemaal top zijn) App ziet er mooi uit en heeft zeker potentie!
    G149 almost 11 years ago
  • Geen keuze meer tussen mediabox bij opnemen.
    In de oude app van UPC (dus voor de Horizon) had in de keuze op welke mediabox ik het programma op wilde nemen. Helaas is die app door UPC gestopt en wordt ik verplicht de app van horizon te gebruiken om op afstand een opname in te plannen. Daarin geen keuze mogelijkheid tussen de mediaboxen! Erg jammer! Dit zou toegevoegd moeten worden. Verder was de selectiemogelijkheden en instellen van favorieten in die app veel beter en prettiger!
    G149 about 10 years ago
  • Werkt niet meer!
    Werkte altijd redelijk goed. Nu helemaal niets meer! Zonder uitleg van UPC! Sterker nog, de app wordt nog gewoon op de site van UPC aangeboden, maar doet dus niets.
    G149 about 11 years ago
  • Helemaal goed!!
    Echt een super app! Doet precies wat ik er van verwacht, eenvoudig in gebruik!!
    G149 about 12 years ago
  • Top!
    Deze app doet precies wat het moet en wat het beloofd! Top!
    G149 about 11 years ago