Dr.huseyin stats

24

apps reviewed

3.63

average rating
Reviews by Dr.huseyin - 24
  • Perfect
    Perfect
    Dr.huseyin almost 11 years ago
  • Perfect perfect perfect
    I really like it. Big icons, wonderful themes, categories.. There is everything what I need. Thanks. And yes, I want to change background pics like whatsapp. And... I am listening music, it is closing when i open the app.
    Dr.huseyin almost 10 years ago
  • Türkiye'den ayarsız girilebiliyor :)
    Hiçbir ayar yapmadan videolar izlenebiliyor Türkiye'den :) teşekkürler
    Dr.huseyin almost 10 years ago
  • Haber Kutusu & Üyelik
    Neden haberi açtığım zaman haber kutuma eklemem için bir seçenek yok, iphone 5 kullanıcısıyım? Haberleri açınca okuduktan sonra haber kutuma ekleyemiyorum. Sadece sondakika haberleri şeklinde listelediğim zaman sola kaydırıp ekleyebiliyorum. Haber ekranında paylaş butonuna tıklayınca haber kutuma ekle seçeneği de olsun lütfen. Ayrıca uygulama içerisinde üye girişi olsa ve haber kutusu/yorumlar gibi özelliklerimize internet sitesinden girince de ulaşsak be güzel olur.
    Dr.huseyin over 9 years ago
  • Çok büyük bi hata..
    Öncelikle daha önceden de söylediğim gibi çok muhteşem bi uygulama. Allah sizden razı olsun. Ama benim bi şikayetim var. Mesela şu an fetih suresini dinliyorum (Hafız: Saad al Ghamdi). Surenin birinci ayetini seçiyorum ve oku seçeneğine tıklıyorum. Ses kayıtlarının tam olarak bölünmemesinden kaynaklandığını düşündüğüm bi sorun oluyor; bismillahirrahmanirrahim demiyor hiçbir surenin başında. O kısmın en son harflerini okuyor başlangıçta. Lütfen sizde herhangi ni surenin ilk ayetini seçin ve oku seçeneğine tıklayın ne demek istediğimi anlayacaksınız
    Dr.huseyin about 10 years ago