dprinse stats

8

apps reviewed

2.63

average rating
Reviews by dprinse - 8
  • Nog geen iPhone 6 (Plus) optimalisatie
    Waar blijft de iPhone 6 (Plus) app nou? De telefoon is al bijna 2 maanden uit en nog steeds geen update? Hopelijk komt dit snel!
    dprinse over 9 years ago
  • Werkt nog niet zoals het moet...
    Als Facebook nu eerst eens gaat zorgen dat je weer een geluid krijgt bij een melding ben ik al aardig tevreden. En als ze er ook voor zorgen dat je ook berichten kunt delen zou jet helemaal mooi zijn. Voor de rest nog een paar (storende) bugs. Als dit allemaal opgelost wordt krijgt de app zeker 5 sterren.
    dprinse about 11 years ago
  • Traag
    Na de laatste update vind ik m erg traag geworden
    dprinse about 11 years ago
  • App werkt niet goed
    De app werkt niet goed op de iPhone 6 samen met iOS8. De statusbalk is geheel verdwenen op de iPhone 6, de tijden worden niet goed weergegeven en de knoppen onderin het scherm kloppen ook niet (tekst staat over de iconen). Ik hoop dat de snel met een update komen, want zo werkt het echt niet lekker!
    dprinse over 9 years ago
  • App werkt niet vlekkeloos
    Er zit nog steeds een zeer irritante bug in de app tijdens het opstarten. Ik snap niet dat nooit iemand dat gezien heeft en opgelost heeft. Ik hoop snel op een update met ondersteuning voor de iPhone 6 (Plus). TouchID zou ook een mooie toevoeging zijn. Daarnaast hoop ik al sinds de iOS 7 update op een nieuw uiterlijk. Het ziet er nu zo kaal uit. Het werkt wel gelukkig, maar de consument wil ook graag iets moois om naar te kijken.
    dprinse over 9 years ago