Chrilsson stats

45

apps reviewed

4.82

average rating
Reviews by Chrilsson - 45
  • Fantastisk!
    Helt underbart spel! Har länge väntat på ett sånt här spel , zombie spel där man ej bara springer runt och skjuter ner dem. Det har en handling , sånt gillar vi :) Snyggt gjort och fungerar prima på min iPad 2 . Inge strul med connection error som flera skrivit , och det flyter på bra hela tiden. Såg att folk skrivit att det fungerade på 3GS ? Men det står i beskrivningen att det ej fungerar på allt inder iphone 4 och ej iPad 1 väl ? Har redan köpt förhandsköpet på resterande 4 spel som man kan göra i Appen med , det kan bara bli bättre :) köp köp köp!
    Chrilsson over 11 years ago
  • Efterlängtad!
    Äntligen ! Sett länge att den funnits i Amerikanska iTunes , så jag vart glatt överraskad när jag fann denna idag ! Precis som jag förväntat mej , fast ännu bättre ! Underbar app för dej som älskar film ! Och de gör jag ! Högsta betyg från mej :)
    Chrilsson about 14 years ago
  • Great but ...
    It freeze ALL The time egen you come up on à score higher Then 1200 :/ Wonderful game , but won't play it until they fix this bug :)
    Chrilsson almost 14 years ago
  • Underhållande!
    Sjukt roligt och beroendeframkallande spel från Adult Swim :) Funkar klockrent efter uppdateringen !
    Chrilsson over 11 years ago
  • Underbart !!
    Vart beroende av detta spel när jag hade de på min mobiltelefon förut, och som man väntat på att den ska komma till ens iPod då=) Helt underbart spel, man fastnar direkt , svårt att tröttna på detta spel. Inte buggat något för mej änsålänge,som jag läst att flera haft problem med...=) Toppbetyg från mej iaf !
    Chrilsson about 15 years ago