Alper020 stats

4

apps reviewed

3.0

average rating
Reviews by Alper020 - 4
  • WAARDELOOS!
    Eerst werden de juiste inloggegevens niet herkend, en werkte zoeken op postcode niet... Nu kom je niet verder dan inlogscherm: app blijft hangen bij "laden" -> "data laden" -> vervolgens sluit de app uit zichzelf. De mensen bij MonsterBoard moeten m.i. zelf een nieuwe baan zoeken! Kortom: WAARDELOOS, niet downloaden!
    Alper020 about 12 years ago
  • functies "delen" en "verwijderen"
    Na de update van vandaag mis ik nog steeds de functies "delen" en "verwijderen"... :-( Update: nieuw is de mogelijkheid om berichten uit je nieuwsoverzicht te delen met één tik via de link ‘Delen’. Deze is al aanwezig op de iPad, maar is op de iPhone alleen zichtbaar als je de taal op Engels instelt (via Instellingen > Algemeen > Internationaal).
    Alper020 over 11 years ago
  • Alternatief
    Zonder rekening bij AFAS is de app inderdaad niet te gebruiken, jammer! Het alternatief is "Cost Split", prima app, met dezelfde mogelijkheden (incl. shared account)!
    Alper020 over 9 years ago
  • Fantastische app.!
    Vandaag deze app. gekocht, voorraad aan geluiden is TOP, kwaliteit is uitstekend! Wat mij betreft 4 sterren! Hoop alleen we dat de voorraad wel regelmatig wordt aangevuld...
    Alper020 over 12 years ago