Webulos OG Published Applications :

Oyuna elinizde 10.000 puan ile başylıyorsunuz.
Her soruda şıklardan birine veya birkaçına punalarınızı yatırıyorsunuz, fakat kurallar gereği bir şık boş kalmak zorunda.

Bir Soruyu...
Artık falınız herzaman cebinizde.

Kahveniz yok, ama fala mı ihtiyaciniz var? Problem değil, iPhone'unuzu fincan gibi ters cevirin ve falınıza bakın. Ayrıca 500'e yakın sembol reheberi...
"Bilmemek ayıp değil indirmemek ayıptır!"

Bu Kapsamlı Ata Sözleri uygulaması ile tanımadığınız Atasözleri Başınızı kaşımanıza yada yanlış bildiğiniz Ata Sözleri şaşkın bakışlara sebep...
Günümüzde yediğimiz ürünlerinin coğunda bulunan katkı madellerinin yüksek derecede zararlı olduğunu ve bircoğu helal olmadığını biliyormuydunuz?

Sizin için hazırladığımız bu uygulama...
Geçmişten bu güne insanlığın ortaya getirdiği en parlak (ve fazla parlak olmayan) zihinlerin en ilginç sözlerini bu App'da sizin için bir araya getirdik.

İster rastgele bir kişinin...
Bu uygulama Unilever Türkiye’nin faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgi paylaşımı sağlamaktadır. Türkiye’nin transmedia formatındaki ilk kurumsal yayınıdır.

Unilever, UL Türkiye ve...
Von Nachrichten über Pressemitteilungen bis hin zu Meldungen börsennotierter Unternehmen bietet Ihnen die neue pressetext App einen tagesaktuellen Newsfeed am iPad und iPhone. Die App dient mobilen...
600 rüya yorumundan oluşan bu kapsamlı rüya tabiri uygulamsı ile artık rüyalarınızı unutmadan anlamını bulabilecek, bilinç altınıza göz atabileceksiniz.

Gördüğünüz rüyalarınızı unutmamak,...
Artık tarihin büyük deyimleri ve sözleri herzaman, arkadaşlarınızı derin latince bilgilerinizle büyülemek için, herzaman yanınızda.