WAT Software Published Applications :

De gemeente Venlo is mobiel bereikbaar! Informatie van de gemeente Venlo wordt met deze app ter plaatse gepresenteerd op een iPhone en iPad toestel.

Functies
- Algemene informatie...
Elke gemeente mobiel bereikbaar! Deze mobiele applicatie is beschikbaar voor álle gemeenten van Nederland. Vrij beschikbare overheidsinformatie van de gemeente wordt met iGGIS ter plaatse...
De gemeente Lisse is mobiel bereikbaar! Informatie van de gemeente Lisse wordt met deze app ter plaatse gepresenteerd op een iPhone en iPad toestel.

Functies
- Algemene informatie...
Dit is de officiële app van de gemeente Zevenaar met o.a. het laatste nieuws en een overzicht van de evenementen.

Informatie van de gemeente Zevenaar is voor deze app beschikbaar voor...
De gemeente Deventer is mobiel bereikbaar! Informatie van de gemeente Deventer wordt met deze app ter plaatse gepresenteerd op een iPhone en iPad toestel.

Functies
- Algemene...
Sakura has achieved its success and solidified its reputation by providing timely, ingenious solutions to the real challenges laboratories face on a day-to-day basis. Our rich history has given us...
De gemeente Huizen is mobiel bereikbaar! Informatie van de gemeente Huizen wordt met deze app ter plaatse gepresenteerd op een iPhone en iPad toestel.

Functies
- Algemene informatie...
De gemeente Lochem is mobiel bereikbaar! Informatie van de gemeente Lochem wordt met deze app ter plaatse gepresenteerd op een iPhone en iPad toestel.

Functies
- Algemene...
De gemeente Heerlen is mobiel bereikbaar! Informatie van de gemeente Heerlen wordt met deze app ter plaatse gepresenteerd op een iPhone en iPad toestel.

Functies
- Algemene...