stormhalvorsen stats

53

apps reviewed

2.77

average rating
Reviews by stormhalvorsen - 53
  • Nesten genialt
    Ville vært genialt om det ikke hadde vært for all ventingen. Å kjøpe alle disse tilleggene kommer selvfølgelig aldri til å skje. Ville ha kjøpt hele spillet om det hadde vært til salgs som et enkelt kjøp.
    stormhalvorsen over 10 years ago
  • Kræsj
    Appen kræsjer fortsatt samtlige ganger når man lukker den, dvs. hele ipaden henger og må force-retartes. Ellers en OK leser, så lenge du aldri planlegger å lukke den igjen.
    stormhalvorsen almost 12 years ago
  • Kræsj
    Denne versjonen kræsjer absolutt hele tiden når man skal videresende en link eller åpne den i Safari. Irriterende. Ellers et brillefint konsept, selv om man ofte kommer tilbake til de samme stedene igjen og igjen.
    stormhalvorsen over 12 years ago
  • Lekkert, men begrenset
    Lekkert, men appen klarer ikke å samle ting fra Google Reader, selv om funksjonen er der. Dermed trenger man en annen leseapp i tillegg. De inkluderte kategoriene er fine, men gir et meget tynt magasin med bare et par sider i hver kategori.
    stormhalvorsen about 12 years ago
  • Nåja
    Nok en remote desktop app-greie som ihvertfall i en del tilfeller virker, men tragisk langsomt og i praksis lite anvennelig. Tungvindt og langsomt. Edit: fullstendig ubrukelig i sin nåværende form. Lekker minne og tar i skrivende stund 71% av minnet på min Mac. Kan ikke stenges heller, så her må det avinstalleres om man ønsker å bruke maskinen til annet enn dette ene programmet.
    stormhalvorsen over 12 years ago