P3T3 MORO! stats

11

apps reviewed

4.18

average rating
Reviews by P3T3 MORO! - 11
  • Miksi?
    Miksi peliä ei voi pelata sillein että kääntäisi laitetta kun kääntyy? Se on tosi ärsyttävää alussa jos on tottunut saman kaltaisiin peleihin joissa pitää kääntää laitetta että kääntyy. Mutta ei hätää siihen tottuu. Muuten se on hyvä peli.
    P3T3 MORO! almost 11 years ago
  • Tosi hyvä ohjelma
    Ihan sairaan hyvä ohjelma, mutta toivoisin ohjelma tulisi ipadille niin voisin tehdä ipadinkin koti valikosta hienon. Mutta ei voi muuta sanoo kyllä kuin ihan sairaan hyvä ohjelma.
    P3T3 MORO! almost 10 years ago
  • Tylsä
    Jää radassa kyllä luisuu. Millä autolla siinä pitäisi ajaa? Värit on tosi tylsiä autoissa. Kyllästyttää melkein heti. Tylsää!
    P3T3 MORO! almost 11 years ago
  • Maailman paras
    Se on tosi hyvä päivitys niille keillä iPod touch koska jos haluatte tietää paljonko Akkua teillä on prosenttina niin tämä uusi pävitys auttoi. Minulla itselläni on iPod touch ja minä vihasin kun en tiennyt kuinka paljon akkua on. Mutta nyt tämä etsi iPhonen uusi päivitys auttoi minua paljon. Kiitos kun luitte
    P3T3 MORO! over 10 years ago
  • Ladatkaa ihmeessä
    Voi vitsi kuinka hyvä peli! Näyttä aika paljon oikealta. Mutta ihme jos most wanted on Playstationilla niin tuleekohan real racing 3 vielä joskus myös Playstationille
    P3T3 MORO! almost 11 years ago