Macnavi stats

17

apps reviewed

3.71

average rating
Reviews by Macnavi - 17
  • Prima voor FTP download
    Voor een gratis FTP app doet het precies wat ik wil: browsen, downloaden en openen in een ander programma. Merkwaardig dat je wel een nieuwe folder kan maken, maar dat je dan niets kunt uploaden. Geen beperking, maar ik zie het nut van een folder aanmaken dan niet. Kortom: gewoon praktisch als je files onderweg wilt benaderen.
    Macnavi over 11 years ago
  • Overdaad aan reclame
    Ooit, heel in het begin, was er een bescheiden reclame banner. Nu echter wordt het spel kapot gemaakt door de overdaad aan reclame. Meerdere spelknoppen die je tot het kopen van meer munten aanzetten. Een kind kan het niet meer spelen door de onverwachte pop-ups en dwingende reclames. Iets te veel, dus dan toch maar de Pro versie gekocht.
    Macnavi over 10 years ago
  • Filled with ads
    Don't get this, there are so many pop-ups and banners, your child will not be able to play it, but instead end up at the App Store. Very disappointing, as it wasn't like that when we first bought it.
    Macnavi over 10 years ago
  • Gratis en goed
    Deze app is velen malen beter dan de "officiële" app van Transport dor London (TFL). En sneller. Prettig en simpel in gebruik.
    Macnavi almost 12 years ago
  • Breng de klok terug
    Helemaal eens met commentaar van Additief van 4 augustus en wil ik de opmerking van de missende klok benadrukken. Een ieder die de krant vroeg in de ochtend leest, houdt een oogje op de klok. Je moet helemaal uit de app om te weten hoe laat het is. Erg slordig.
    Macnavi over 11 years ago