laut kok stats

17

apps reviewed

2.53

average rating
Reviews by laut kok - 17
  • Leuk
    Leuk spel Pluspunt Leuke dieren om te sparen Accecoires zijn leuk alhoewel een hairdryer meer voor een kapsalon is Minpunt: het kost flink veel gems die echt veel te duur zijn daa erg jammer Daardoor zijn sommige goals niet te halen. Ben nu bij level 39 en heb de meeste dieren maar kan blijkbaar niet meer mijn dierenshop verder qua oppervlakte uitbreiden daarom minder sterren
    laut kok about 12 years ago
  • Erg leuk
    Erg leuk om de meest uitlopende soorten muziek te spelen. All access per jaar is best pittig prijzig zolang er veel leuke songs bijzitten en steeds bijkomen leuk rendabel, maar 1/3 is ook chinees , japans en koreaanse muziek. Ik zou graag wat nederlandse hits er tussen willen krijgen. En ook wat flinke rock nummers extra zoals van Metallica en bon jovi! Dat zou nog leuker zijn! Alleen snap ik nog niet zo goed hoe je de punten zoveel kan scoren?
    laut kok over 9 years ago
  • Crasht steeds verder prima
    De app valt elke keer uit, jammer want verder is het een prima leuke app handig. Maar de bugfixes dat het zoooo vaak crasht gaat dat opgelost worden?
    laut kok almost 11 years ago
  • Mag wel sneller
    Vind dat de app wel wat sneller mag laden. Steeds verspringt nieuwsbericht en dan moet je zoeken naar bericht. Misschien nieuwe functie ( zoek bericht) ? "Overige berichten" is er niet? Komt die wel? Nu mis ik berichten van mensen! Soms staan berichten en reacties 2x. Vriendschapsverzoeken ontvangen doen het vaak niet op de app wel op pc!
    laut kok almost 10 years ago
  • Best leuk maar updates?
    Best leuk spel maar zit nu al 50 levels te wachten op missie updates bij beide spellen dan is het dus minder boeiend daarom maar twee sterren.
    laut kok over 12 years ago