AFF Group Published Applications :

Az alkalmazással követheted a meghatározó ruha divatot. Minden évszakra számos ajánlatunk van, modellek mutatják be a katalógusunkat.
Választhatsz magadnak kiegészítőket is, de belenézhetsz a...
Utazáshoz , nyaraláshoz mindent egy helyen. Az utazás kiválasztásától megvásárlásig a Start Utazás utazási irodájában. Átfogó utazás portál a legjobb akciós utakkal. Last minute utak, nyaralások,...
Magyarország népszerű online útvonaltervező szolgáltatása, mely soktízezer közlekedőt igazít útba naponta, most letölthető iPhone alkalmazásként is!

Az útvonal megtervezhető gépjárművel,...
iStart – Let’s start browsing

This app brings you the best iPhone optimized websites in 10 different categories. Check out them and enjoy browsing with iStart.
Bookmarks and beyond:...
'Greenman' is an application aiming to wake up feelings in
people about the need to change their life. It contains a little
questionnaire in order to show how far users are of 'green...
Érdekes tények, érdekes információk, humoros dolgok amiket nem biztos, hogy hallottál már. Az oldalon napi rendszerességgel találkozhattok különböző témájú érdekességekkel, magyarul. Ha te is...
Az Öko-Aqua 2014. Konferencia és Kiállítás alkalmazásban minden a rendezvénnyel kapcsolatos fontos információ, és funkció megtalálható:
- programok, előadások
- kedvenc előadások...
A vállalatok számára komoly megtakarítást hozhat a smart mobiltechnológia.
Papírmentessé tehető számos folyamat, biztosítható az azonnali információ
áramlás mobilis helyzetekben is....
Az SAP Forum Hungary 2014. Konferencia alkalmazásban minden a rendezvénnyel kapcsolatos fontos információ, és funkció megtalálható:
- programok, előadások
- kedvenc előadások...